Na ovoj ćemo kulinarsko-edukativnoj radionici puno pričati o bundevama i naučiti koje su bundeve najbolje za koja jela te na svježem zraku uz puno smijeha i Sandrino vodstvo pripremiti aromatičnu gustu juhu od bundeve i suhih vrganja, sočni bundevasti curry te pravi jesenji tiramisù s kremom od pečene bundeve.
Sandra Rončević hrvatska je gastro blogerica poznata po blogu ‘O slanom & slatkom: o svemu’ i autorica kuharice „Mrvu ovog, zeru onog“. Završila je studij talijanskog jezika i kulture na Sveučilištu u Pisi, a najbliže što je radila u struci bilo je prakticiranje kulture jedenja i pijenja po talijanskim osterijama. Nakon gotovo 20 godina rada na različitim međunarodnim humanitarnim i razvojnim projektima, zadnje 3 godine posvetila se razvoju vlastitog životnog projekta i krenula u samostalne vode. Danas se bavi onim što se marketinškim jezikom zove produkcija sadržaja, a to uključuje razvoj pisanog sadržaja, tematskih članaka i recepata koje prate i odgovarajuće fotografije. Osim toga, bavi se i promidžbom na društvenim mrežama, surađuje i s raznim magazinima u kojima se mogu pronaći njeni recepti i fotografije hrane, snima video materijale, drži kulinarske radionice i teambuildinge, cooking showove, bavi se stiliziranjem hrane za promidžbene svrhe klijenata, piše gastro reportaže. Živi i radi u Zagrebu, a najviše se voli vraćati maminoj kuhinji u rodni Mrežnički kraj.
Broj mjesta za radionicu je ograničen, prijave se vrše putem poruke na stranici Udruge ROMB.
Kotizacija je 180 kn.